free wordpress themes Premium Wordpress Themes
Entries RSS

By Category :

Live Traffic

Jumlah Pengunjung

free counters
Jan 31

Salam Dari Azian Hasan

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Hi dan selamat datang ke blog saya. Nama saya Azian dan saya yang dekat  dalam gambar di atas tu.

Saya minat memasak dan sejak dua menjak ni ( actually dah lama jugaklah)saya minat juga menulis blog.  Disebelah saya itu ialah suami saya  dan saya nak   bagitahu  yang  beliaulah pengkritik tegar apa yang saya masak.

 Selain dari memasak saya juga suka menghias rumah dan saya ada satu perangai yang pelik iatu bila saya stress saya akan ubah kedudukan perabot di rumah saya. Itulah sebabnya kebanyakan perabot di rumah saya cepat rosak.

Saya teringin sangat untuk menghasilkan sebuah buku resepi ataupun apa-apa buku yang berkaitan dengan minat saya dan juga mengimpikan  sebuah ‘test kitchen’ macam donna hay tu .Manalah tahu kalau ada rezeki impian saya akan jadi kenyataan. 

Saya harap pembaca sekelian akan menjadi teman rapat saya di blog saya ini. Selalu-selalulah berkunjung dan saya akan cuba sedaya upaya menghasilkan pelbagai resepi yang best-best. Harapan saya dengan adanya blogazianhasan.com ini, ramai yang akan memasak didapur sendiri dan melemparkan lebih kasihsayang kepada keluarga kita.

Thanks for visiting!