free wordpress themes Premium Wordpress Themes
Entries RSS

By Category :

Live Traffic

Jumlah Pengunjung

free counters
Apr 02

Everything Eggs/Segala Telur

bukutelur

Entah kenapa liat betul nak review pasal buku ni kat blog. Nak kata tak bangga dengan buku ni dah memang over dah bangganya sampai tidur pun peluk buku ni tau. Apa pun ni lah buku yang terbaru saya(walaupun dah keluar lebih setahun dah). Can I tell you how much I love this book? Bermula dari peringkat mencari resepi, mencuba segala resepi kat dapur, masa shooting dan masa nak pruf buku memang best sangat. Rupa-rupanya menghasilkan pelbagai resepi dari telur memberi kepuasan pulak. Bayangkan dari telur kita boleh buat segala macam jenis masakan. Malah ianya nampak lebih menarik dan rasanya lebih sedap berbanding dari menu dari sumber yang lain. Kena pulak saya ni pencinta telur. Goreng telur mata kerbau aje pun dah boleh cancel diet dah.

Bagi sesiapa yang nak tau isi kandungan buku ini sila scroll ke bawah. Tengok gambar dan kemudian bolehlah beli kan. Sekarang ni saya bagi diskaun bagi yang berminat nak beli. Harga diskaun dah jatuh ke rm 27(harga asal rm 29.90). Cepat rebut peluang ni sementara stok masih ada. Whatsapp saya 01115139882 .

misoquinche

 Quinche Telur Dengan Miso

3.FruitFrenchToast(a)

Roti Telur Dengan Buah-buahan

4.EggSalmonSalad(b)

Salad Telur Dengan Ikan Salmon

4.EggPickled

 Acar Telur

5.SpicySambalwithQuailEgg(a)

Sambal Telur Puyuh

Subscribe To Our Feed

enjoy this posts? subscribe to our feed please..

No Responses to “Everything Eggs/Segala Telur”

Leave a Reply