<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="65001"%> Untitled Document

 

Koleksi Kek Istimewa Dari Saya Yang Mudah dan Cepat Disediakan Sesuai Untuk Anda Yang Baru Belajar, Ingin Belajar Atau Tidak Punya Masa Untuk Berlama-lama Di Dapur.

 

Salam Sejahtera,

Saya memang minat buat kek. Tetapi dalam banyak hal saya dapati membuat kek bukanlah semudah seperti yang disangka. Sejak saya mula belajar dari sifu-sifu kek saya, sering kali juga lah kek saya tidak menjadi dan bantat. Saya percaya ramai di anatra kita mengalami pengalaman serupa.

Lalu saya berfikir kenapa membuat kek perlu jadi susah. Pasti ada jalan untuk membuat kek dengan mudah. Lalu saya mengambil masa hampir dua tahun bereksperimen mencari dan mencipta resipi-resipi kek dengan lebih mudah dan menjimatkan dari segi masa.

Hasilnya, Koleksi Kek Mudah & Cepat yang merupakan koleksi kek-kek yang saya ubah suai dan cipta bagi memudahkan kita membuat kek yang bukan sahaja sempurna malah enak sekali.

Ramai yang telah mencuba resipi-resipi yang terkandung di dalam koleksi ini dan hasilnya amatlah membanggakan. Malahan anak dara saya yang masih berusia belasan tahun juga mampu menghasilkan kek-kek dan "cupcakes" dengan hanya berpandukan resipi-resepi ini. Begitulah senangnya.

Bagi yang bernminat, jangan tunggu lama-lama... Dapatkan segera Koleksi Kek Mudah & Cepat dengan harga serendah RM20 sahaja.

 

JANGAN LEWAT!!!

 

Untuk membelinya, sila buat pembayaran ke akaun berikut

 

CIMB Akaun No: 12090033131522 (Mior Azhar Mior Md Isa)

Hantarkan bukti pembayaran belian anda kepada emel azianhsn@gmail.com (0176205367)

 

 

Terima Kasih,

Azian Hasan